Vedete romanesti

Adevărul despre starea de sănătate a Anamariei Prodan. A trecut razant pe lângă moarte

Miercuri, Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital acuzând dureri de cap insuportabile, ceea ce îi schimbase radical întreaga stare de sănătate. În plus, o hemoragie nazală a bagat în panică întreaga familie Reghecampf.

Verdictul medicilor a fost anevrism cerebral, iar consecințele ar fi putut fi devastatoare. De ieri, Anamaria Prodan se poate considera o mare norocoasă. Ceea ce s-ar fi putut solda cu un atac cerebral, cu urmări grave, s-a eliminat pe cea mai simplă cale. Mai precis, taman hemoragia nazala care a semănat panică a fost binecuvântarea. Potrivit informațiilor primite din preajma familiei, astfel, anevrismul s-a eliminat fără a afecta creierul sau, mai grav, fără a-i pune viața în pericol. Starea Prodancei a fost pusă de medici pe seama oboselii și a stresului, impresara sportivă aflându-se în plină perioadă de transferuri, ceea ce presupune întâlniri peste întâlniri, negocieri grele și nopți de nesomn.

Anamaria Prodan: ”Acum, mă odihnesc”
Anamaria Prodan a fost externată și, în perioada imediat următoare, va fi supusă unor investigații amănunțite. În acest moment se află acasă, sub tratament, iar medicii i-au impus liniște și repaus. ”Până la urmă nu a fost așa grav. A fost o perioadă cu presiune mare. Acum, mă odihnesc”, ne-a declarat și ea, scurt.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X