Vedete romanesti

Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu i-a dat papucii lui Speak

Despărțirea dintre Adelina Pestrițu și Speak i-a lăsat pe mulți perplecși de uimire, în ciuda faptului că problemele dintre cei doi erau bănuite de mai multă vreme. Și, dacă frumoasa brunetă a preferat să vorbească foarte puțin despre motivele care au dus la separarea lor oficială.

Mai exact, susține o apropiată de-a brunetei, nu doar Speak era extrem de gelos. Ci și Adelina, ea fiind cea care a simțit că ceva nu este în regulă cu iubitul ei. Astfel, ne-a relevat sursa citată, de curând între cei doi s-a produs o ceartă din cauza faptului că, într-una dintre seri, când cei doi nu au fost împreună, Adelina a simțit un miros suspect.


Un parfum de femeie, persistent, în hainele iubitului ei. Iar acesta pare să fie motivul pentru care cei doi și-au spus ”adio”, ea nefiind, chipurile, satisfăcută de explicațiile primite de la partenerul ei de viață, cu atât mai mult cu cât, în ultimele luni, au tot existat discuții între ei, iar problemele cu care se confruntau ca și cuplu, apăreau din ce în ce mai des.

Mai mult, de curând, ea și renunțase să mai poarte inelul de logodnă primit de la artist, înlocuindu-l cu un altul, cu un smarald imens și diamante pe care l-ar fi primit cadou de la un amic.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X