Vedete romanesti

Adelina și Speak s-au despărțit. Artistul a făcut primele declarații. „Motivele care au dus la ruptură…”

Adelina și Speak s-au despărțit după o relație de doi ani și jumătate. Cea care a făcut prima anunțul pe contul de socializare, a fost bruneta, iar acum, artistul face primele declarații despre ruptura dintre ei.

Adelina și Speak s-au despărțit de ceva vreme, însă aceștia au rămas în relații bune unul cu celălalt. După ce Adelina a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare, acum interpretul confirmă totul și face primele declarații

„Pentru început, ţin să vă mulţumesc mult pentru mesajele de susţinere şi empatie pe care mi le-aţi trimis. Vreau să confirm această despărţire, subliniind declaraţiile Adelinei din postarea de ieri. A fost o relaţie frumoasă de dragoste, poate chiar cea mai frumoasă pe care am trăit-o până acum şi aşa aş vrea să şi rămână prin eleganţa şi discreţia finalizării ei. Am decis împreună ca motivele care au dus la această ruptură să rămână ale noastre. Vă rugăm să ne respectaţi această decizie! Împreună ţinem să precizam faptul că nu a fost vorba nici măcar de vreo tentativă al vreunui act de infidelitate, motiv pe care oamenii se grăbesc să-l speculeze, probabil pentru că este cel mai des întâlnit, dar şi vandabil în acelaşi timp. O respect şi o apreciez foarte mult pe Adelina pentru toată această perioadă în care am trăit momente extraordinare împreună, perioadă în care pot spune că m-a maturizat destul de mult. Pentru fani: Ne vedem la concerte! Rămâneti conectaţi! Vă pup şi vă mulţumesc pentru tot! Pentru presă: Vă mulţumim pentru susţinere şi înţelegere!”, este mesajul transmis, astăzi, de Speak.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X