Vedete romanesti

Adelina Pestrițu a răbufnit. Ce i-a răspuns unui fan care a făcut o glumă pe seama părului donat de ea

Adelina Pestrițu a făcut publică o imagine în care apare în brațele iubitului ei, Speak. Dacă unii dintre fani i-au felicitat și le-au urat să fie fericiți, alții au făcut glume pe seama lor. Mai mult, unul dintre prietenii virtuali a făcut o glumă proastă pe seama faptului că bruneta și-a donat părul.

Comentariul făcut de fan a enervat-o la culme pe Adelina Pestrițu. Adevăratul motiv: de ce s-a tuns Adelina Pestriţu”. Iar în poză sunt nişte papuci-perucă. Așa cum era de așteptat, Adelina a reacționat imediat și i-a dat o lecție tânărului.


„Nu! Părul va ajunge pe capul unor femei bolnave de cancer care au uitat să mai zâmbească, aşa cum probabil o faceţi unii dintre voi văzând această glumă proastă, ci nu in lumea fashion ului extrem… uneori glumele nu-şi au sensul” e comentariul pe care l-a scris Adelina Pestriţu.

Adelina pestrițu, la New York Fashion Week

Adelina Pestrițu a petrecut o vacanță de vis la New York. “Orice iubitor de fashion visează să ajungă la un eveniment de asemenea anvergura. Este paradisul pentru iubitorii de fashion. Organizare impecabilă, sute de fotografi din toată lumea, sute de editori de modă, de personalități, designeri, prezentări. Am simțit că am ajuns în inima acestui domeniu. M-am bucurat că vacanța mea în America a coincis cu acest eveniment de marcă în industria fashion”, declară Adelina Pestrițu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X