Vedete romanesti

Adela Popescu după operație: ”Copilul mă respingea”

Adela Popescu a fost operată. Vedeta ajuns de urgență la spital și a fost operată imediat, după ce a făcut peritonită. Totul s-a întâmplat imediat după încheierea emisiunii „Vorbește lumea”, de luni, 14 noiembrie. Adela a povestit că nu i-a fost deloc ușor nici când s-a întors acasă, pentru că bebelușul ei o respingea.

Adela Popescu a povestit că, în momentul în care medicul i-a spus că trebuie operată de urgență, singurul ei gând a fost că nu va putea să-și alăpteze copilul pentru câteva zile.

Din fericire, așa cum era și normal, soluții s-au găsit pentru hrănirea copilului. Micuțul a băut laptele matern pe care mama sa îl stocase în congelator, iar încă două zile a fost hrănit cu lapte praf.

Surpriza a venit însă în momentul în care Adela s-a întors acasă și micuțul ei nu a mai vrut să mai sugă la sân.

”La externare, medicul meu s-a sfătuit cu pediatră și mi-a prescris pentru acasă un antibiotic compatibil cu alăptarea. Așadar urmă să îmi hrănesc din nou bebeusul la sân.

Întâlnirea cu Alexandru a fost foarte emoționantă.

Deși ne vedeam de mai multe ori pe zi pe facetime și îmi zâmbea, mă tot gândeam cum va fi când voi ajunge acasă.
Și nu a durat mult până să aflu.

A râs puțin în colțul gurii când m-a văzut, apoi a continuat să se joace cu miaunica lui.

După nițică acomodare a venit oră mesei. Complicat cu ținutul în brațe al unui bebeluș de aproape 8 kg, eu proaspăt operată. Așa că am pus o pernă de alăptat pe genunchi, prima data când o folosesc și e utilă la ceva, și pe el sprijinit de ea.

Nu aveți idee cum a reacționat.

A luat sânul în gurița. A stat puțin, l-a molfăit. S-a mai uitat la mine. Iar l-a molfăit. Eu transpirasem deja de emoții.

Și când a început să îl muște, să tragă de el și să îl lovească, am zis, gata, copilul meu nu va mai vrea să sugă niciodată.

Praf am fost.

A două încercare a fost la fel. S-a enervat, a plâns, a întors capul.

Ce să va zic, eu abia mă țineam pe picioare, copilul mă respingea, o bucurie.

Am zis să nu renunț și la următoarea masă l-am pus din nou.

Doamne, nu îmi venea să cred! S-a înfipt în el și a mâncat cu poftă preț de 30 minute. Apoi a adormit că un îngeraș mulțumit și fericit. La fel și eu. Pesemne că și lui i-a fost dor de mamă lui. ?

Așadar totul e bine când se termină cu bine!”, a povestit Adela pe blogul personal.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X