Vedete romanesti

Adela Popescu, din nou mireasă. „Să te vadă cineva care nu te cunoaște”

Adela Popescu, din nou mireasă. Actrița a îmbrăcat rochia albă și-a făcut un selfie și le-a arătat fanilor imaginea. Vedeta pregătește un nou proiect, iar rolul ei în film este de proaspătă mireasă.

Adela Popescu, din nou mireasă. Actrița a postat pe contul de socializare o imagine în care pare că este gata să pășească din nou în fața altarului. „Nu ți-ai dori așa nevastă!”, a scris Adela în dreptul imaginii. Fanii au reacționat imediat. „Să te vadă cineva care nu te cunoaște”, „Ce frumoasă ești”, „Abia așteptăm să vedem despre ce e vorba”, au spus aceștia.

Adela Popescu, din nou mireasă. De data asta…într-un nou proiect

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în toamna anului trecut. Fericitul eveniment a avut loc într-un hambar aflat pe un domeniu de poveste, la Gura Siriului, în județul Brașov. Mirii și-au dorit o nuntă atipică și au reușit să își surprindă invitații. Un moment apreciat de public a fost pregătirea tortului miresei. Cel care a fost delegat pentru desert a fost Chef Foa, care a fost ajutat de Adela Popescu. Mireasa și-a pus mănuși și a început să prepare live tortul. La final, mirii s-au sărutat cu foc în fața invitaților. De data asta, Adela este mireasă într-un nou proiect.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X