Vedete romanesti

Actriţa Rona Hartner: „Am fugit din Paris de frica atentatelor!”

Stabilită la Paris de 20 ani, Rona Hartner a hotărât să facă un pas important pentru siguranţa ei. După atentatele teroriste de anul trecut, actriţa a vândut casa şi s-a mutat pe Coasta de Azur. Noua locuinţă a fost aleasă de fiica ei, Sumayla.

A trecut un an de la atentatele teroriste de la Paris, unde 130 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar 360 au fost răniţi. Toţi parizienii au rămas însă marcaţi de ceea ce s-a întâmplat. Printre aceştia, şi românca noastră, Rona Hartner, care este stabilită de 20 de ani la Paris, iar locuinţa ei se afla destul de aproape de barul Carillon, acolo unde a avut loc atacul. A trecut prin clipe de coşmar, mai ales că s-a gândit la mama şi fiica sa, Sumayla, în vârstă de 9 ani. Atunci a decis că e timpul să plece din oraşul iubirii. Şi şi-a îndeplinit planul, căci în vara aceasta, Hartner s-a mutat la 766 de kilometri de Paris, pe Coasta de Azur, acolo unde doar milionarii îşi permit să stea.

Actriţa şi-a cumpărat o casă cochetă pe care a ales-o împreună cu micuţa ei. ”Da, m-am mutat din Paris vara aceasta. Voiam să plec de-acolo neapărat, nu mă mai atrăgea deloc. În ultimul an, după atentate, a fost foarte greu pentru noi. Dacă mergi pe stradă, printre soldaţi care sunt armaţi până-n dinţi, ai sentimentul că eşti sub asediu, nu că eşti în Paris, Capitala Libertăţii. Mi s-a propus să facem un centru artistic creştin pe Coasta de Azur şi atunci am avut ocazia să vizitez case. Cu fiica mea am ales casa. Ea mi-a spus «mami, cumpărăm casa asta, îmi place», şi am cumpărat-o. M-am mutat în două săptămâni, iar micuţa s-a acomodat imediat”, a declarat, pentru Click!, actriţa Rona Hartner. Locuinţa cochetă cu privelişte de vis a costat-o o mică avere pe artistă, iar după mai bine de patru luni de şedere în regiunea considerată de lux, familia poate să spună că trăieşte în linişte.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X