Bizar

Acesti pescari s-au trezit si s-au dus sa verifice plasele, si au descoperit ca una dintre ele era extrem de plina si grea. Credeau ca au facut captura vietii lor, dar cand au vazut ce iese din interior au avut un soc

Clipul de mai jos a ajuns viral pe retelele de socializare, iar cu siguranta cei implicati vor avea o poveste buna de spus de acum inainte.

Totul s-a intamplat in Rusia, intr-un sat pescaresc. Intr-o dimineata ca oricare alta pescarii au mers pe punte, la plase, pentru a verifica ce cantitate de peste au prins pe timpul noptii.

Nu mica le-a fost mirarea in momentul in care au vazut ca una dintre ele era extrem de grea, plina pana la refuz. Au pus astfel in functiune macaraua si au ridicat-o pe punte, dupa care s-au apucat sa o goleasca.

Insa in acel moment au avut parte de un lucru la care nu se asteptau. Din plasa si-a facut aparitia un leu de mare urias, care se pare ca reusise sa intre acolo intr-un mod numai de el stiut.

Si animalul a fost luat in surprindere de cele intamplate si, dupa cateva zeci de secunde petrecute pe punte, s-a reintors in apa. Iata imaginile:

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X