Astro Fun

Aceste zodii dau cele mai rele soacre. Risti sa le urasti de moarte

Sa te intelegi bine cu soacra pare o utopie. Relatia cu mama sotului/sotiei e controversata si putine sunt cazurile in care exista compatibilitate perfecta. Exista cateva zodii care dau cele mai aprige soacre. Cu ele e aproape imposibil sa te intelegi.

Iata sub ce influente astrale sunt nascute cele mai rele soacre:

Scorpion
Pe mama Scorpion nu o vei convinge niciodata ca esti o persoana suficient de buna pentru odrasla ei, pentru ca ea nu are incredere ca aceasta ar fi putut face o alegere potrivita. E convinsa ca nu se poate ridica nimeni la educatia si valoarea pe care o are copilul sau si cu atat mai putin nu suporta gandul ca cineva ar putea-o detrona la importanta. De aceea, e posibil sa devina usor agresiva. Partenerul tau de viata va fi pus adesea intre ciocan si nicovala in certurile dintre tine si soacra.

Leu
Femeia nascuta in Leu se considera mare si tare inclusiv in relatia cu nora/ginerele. Se asteapta sa fie un exemplu pentru nora sau ginere pentru ca, dupa cum crede ea, nu greseste niciodata. De aceea, ea nici nu da sfaturi, ci ordine, motiv pentru care relatiile tind sa fie tensionate, de multe ori ajungandu-se la cearta. Nu se da inapoi de la a-si arata afectiunea fata de fiu sau de fiica si intervine de multe ori in conflicte de cuplu pentru a lua apararea odraslei.

Balanta
Soacra nascuta in zodia Balanta are tendinta sa devina ostila fata de persoanele din viata fiului sau fiicei sale, asta pentru ca o ingrozeste gandul ca odrasla sa o va parasi. Este foarte geloasa si poate genera foarte multe certuri intre voi. In plus, nu se tine nicidecum depart de problemele care apar in cuplul vostru. Trebuie sa ai grija ce vorbesti in relatia cu ea, altfel risti sa ajungi in situatii critice. Se simte data la o parte si respinsa si va pune toata vina pe seama norei sau a ginerelui.

Gemeni
Indiferent cat te straduiesti, nu vei reusi niciodata sa intelegi ironia acestei soacre. Are mereu tendinta sa critice, sa vorbeasca mult sau sa se laude. Va face aluzii mereu si va incerca sa te enerveze in fata fiului ei, doar sa vada cum reactionezi. Ai grija, va profita de orice ocazie pentru a se pune intr-o lumina mai buna decat tine.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X