Tehnologie

Acest telefon anuntat pare de domeniul SF! Cand va aparea smartphone-ul cu care greu va putea concura altul

Specificatiile sunt pur si simplu ireale!

Turing Robotics Industries (TRI) este o companie care a anuntat un telefon care a impartit lumea in 2 tabere – pe de-o parte, unii cred ca este o farsa si ca un astfel de telefon nu va deveni realitate niciodata, pe de alta, ceilalti cred ca nu va mai dura mult pana vom ajunge in acel punct.

Asta pentru ca telefonul Turing Monolith Chaconne are niste specificatii SF si incearca si sa induca ideea de telefon cu inteligenta artificiala. Telefonul care ar urma sa fie lansat in 2018 ar veni cu 3 procesoare din inca nelansatul Snapdragon 830. Camera frontala ar urma sa fie de 20MP, in timp ce cea principala sunt ceva de genul: iMAX 6K Quad Rear Camera, Triplet Lens/T1.2. Da, intelegem scepticismul si il impartasim.

Cu asemenea camere e nevoie de spatiul – 1.2TB si 2 sloturi pentru microSD. De asemenea, cu 3 procesoare e nevoie si de 18GB de RAM. Iar bateria este capabila sa faca fata cu 120wh.


De parca nu era deja foarte greu de crezut ca un asemenea telefon va aparea in doar 2 ani, TRI sustine ca Monolith va veni si cu ceva numit A.L.A.N. – nu au dezvaluit momentan ce este acesta, spunand doar ca este un soi de realitate virtuala.

Voi credeti? Este o farsa sau exista sanse sa apara asa ceva?


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X