Dragoste si Sex

Acest obicei sexual al tinerilor înseamnă de fapt sfârșitul

Lipsa de apetit pentru sex a tinerilor japonezi ar putea aduce țara în colaps economic.

În 2011, experții japonezi au dat publicității în care argumentau că lipsa de interes a tinerilor pentru căsătorie și relații intime ar putea produce o criză demografică.

Azi, situația s-a înrăutățit, scrie Sputniknews. Potrivit datelor, 61% dintre bărbații care nu sunt căsătoriți și 49% dintre femeile nemăritate nu se află într-o relație romantică.

Segmentul de vârstă analizat este 18-34 de ani. Și nici măcar cei care se află într-o relație nu dau semne că s-ar grăbi să aibă relații intime.

În 2014, un alt studiu a arătat că 50% dintre cupluri nu întrețin relații sexuale.Potrivit acestora, sexul este prea obositor și sunt mai interesați de hobby-uri. Studiile îi îngrijorează pe experții care atrag atenția că o criză demografică este deja vizibilă.

„Japonia este țara cea mai îmbătrânită din lume, cu cea mai mare proporție de populație de peste 60 de ani. Asta ar putea conduce la o prăbușire a sistemului de pensii și ar putea afecta capacitatea de apărare a țării”, a explicat Ivan Beloborodov, expert în demografie la Institutul pentru Studii Strategice șin Rusia.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X