Bizar

Acest bărbat și-a ros unghiile. La scurt timp după aceea era mort. E de necrezut ce i s-a întâmplat

Problemele psihologice îi pot face pe oameni să își facă rău singuri. Acesta este și cazul lui John Gardener care locuia în Marea Britanie. El suferea de anxietate cronică și depresie de multă vreme iar un simptom al acestor boli era acela de a-și roade unghiile. Dar ceea ce părea un simplu obicei nervos a sfârșit prin a avea consecințe tragice. Povestea lui John este una tristă și sperăm că va servi drept avertisment pentru noi toți.

Când avea doar 10 luni, medicii l-au diagnosticat pe John cu diabet, de două ori pe zi el va fi nevoit să își injecteze insulină pentru tot restul vieții sale. El a dezvoltat cu timpul și probleme cardiace, iar în 2011 piciorul lui era atât de grav umflat și infectat încât a trebuit amputat.

În cursul anilor el a început să își roadă unghiile și mai intens. Dr. Daniel Vernon, cel care îl trata, a declarat că starea degetelor lui era din ce în ce mai gravă și că cel mai probabil își pierduse orice simț în buricele degetelor. Acest lucru însemna că oricât de mult și-ar fi ros unghiile, John nu simțea nicio durere, astfel că ajungea mereu la urgențe din cauza sângerărilor masive.

Degetele lui s-au infectat foarte tare, i s-au dat antibiotice dar acestea nu au ajutat, iar degetele lui au fost amputate. Deși operația părea că a fost un succes fiindcă toate semnele infecției dispăruseră, la scurt timp după aceea, la cea de-a 40-a lui aniversare, John a suferit un infarct cauzat de septicemia rezultată de faptul că și-a ros unghiile.

Cazul lui John ne arată că acest gest poate fi fatal, dacă este continuat poate avea consecințe tragice. Dacă cunoașteți pe cineva care are acest obicei, distribuiți acest articol, poate salva vieți.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X