Bizar

Această MAMĂ și-a ÎNCUIAT cele două FETE într-o fântână ADÂNCĂ. Abia când s-au auzit ȚIPETE din INTERIOR și-au dat seama DE CE mama își ținea copilele ÎNCHISE ACOLO, uite adevărul CUTREMURĂTOR

Unele țări suferă mai mult decât altele din cauza furiei naturii care se dezlănțuie. Cutremure, tsunami, erupții vulcanice, inundații ori incendii puternice. Chile este unda dintre aceste țări.

În primele săptămâni ale acestui an, pe teritoriul Chile au izbucnit foarte multe incendii de păduri. Au ars mai mult de 600 mii de hectare de suprafață forestieră, iar 11 oameni și-au pierdut viața în flăcări.

Membrii familiei Garcia aveau să nimerească și ei printre persoanele decedate. Incendiul se apropia rapid de locuința și gospodăria lor. Capul familiei, Carlos Garcia, a ieșit în fața flăcărilor în încercarea disperată de a le stinge, dar nu i-a reușit asta. Totodată, el i-a dat câteva instrucțiuni soției sale pentru cazul în care focul va mistui locuința lor.

Atfel, atunci când va fi clar că incendiul le va cuprinde gospodăria, Silvana, soția lui Carlos, împreună cu cele două fiice trebuiau să se ascundă la fundul unei fântâni și să aștepte acolo până flăcările nu se vor retrage.

În timp ce locuința lor ardea, iar la suprafață temperatura aerului se ridica până la 980 de grade Celsius, Silvana stătea în fântănă cu fetele ei. Deasupra fântânii, femeia a pus o tablă metalică pentru ca în interior temperatura să nu ajungă la temperaturi insuportabile.

Tatăl și-a găsit și el un ascunziș pe un vârf de deal, inaccesibil flăcărilor și așa și-a putut salva viața. După aceasta, el a alergat spre locuința sa. Însă, în loc de gospodărie și casă, Carlos nu a găsit decât mormane de cenușă, animale arse și pământ pârjolit. Bărbatul era panicat pentru că nu știa dacă soția și fiice lui s-au putut salva din calea incendiului.

Când s-a apropiat de fântână, bărbatul a auzit glasul celor trei și a răsuflat ușurat. Soția și fiice lui erau bine, iar el le-a ajutat să iasă din fântână.

Cu părere de rău, familia Garcia a pierdut toate bunurile materiale pe care le aveau, dar cel mai important este că oamenii și-au putut salva viața.

În acest moment, ei își construiesc o nouă locuință și încearcă să își facă o altă gospodărie.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X