Diverse

Această mamă a urcat în autobuz și a început să alăpteze! Ceilalți pasageri au jignit-o și au umilit-o. Dar să vezi cum s-a răzbunat femeia

Alăptatlul în public reprezintă, pentru mulți, un subiect tabu, dar ceea ce s-a întâmplat, zilele trecute, într-un mijloc de transport în comun este de-a dreptul strigător la cer!

Protagonistă este Bryony Esther, o mamă din Leigh-on-Sea, Essex, Anglia! Femeia a urcat într-un autobuz și a început să alăpteze. Ceilalți pasageri nu numai că nu i-au oferit un loc pe scaun, dar unii dintre ei chiar au jignit-o, zicându-o că este „scârbos” ce face. Lucrurile au devenit de-a dreptul scandaloase în momentul în care tânăra a rugat pe cineva să se așeze lângă el, iar bărbatul a refuzat-o, spunând că locul este ocupat!

Jignită și umilită, Bryony avea să se răzbune cu vârf și îndesat. Englezoaica a făcut mai multe fotografii, pe care le-a postat pe contul ei de Facebook, alături de alte poze, pe care le puteți vedea în galeria foto de mai sus, imaginile devenind, în doar câteva minute, virale la nivel mondial!


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X