Socant

Aceasta fetita s-a trezit cu picioarele pline de vanatai! Cand a ajuns la spital, medicii i-au dat o veste ingrozitoare

Bo, o fetita de 4 ani din Anglia era un copil fara griji pana in momentul in care s-a imbolnavit de varicela. Evident, aceasta situatie nu pare speciala, deoarece acest virus afecteaza deseori copiii. Evolutia bolii era stabila si parintii nu aveau motive de ingrijorare. Dar intr-o zi Bo nu a mai putut sa se ridice din pat, potrivit Perfect Media.

Pe picioarele fetitei aparusera uriase pete vinete. Parintii au dus-o imediat la spital, unde micuta a fost diagnosticata cu purpura. Staza sangvina de la nivelul membrelor inferioare putea determina amputarea acestora sau, in cel mai rau caz, decesul.

„Am intrebat medicul, daca viata ei este in pericol. El mi-a raspuns ca boala poate evolua spre moarte sau spre amputarea membrelor inferioare” — spune mama lui Bo. Dupa cum s-a adeverit, severa staza sangvina era o complicatie a varicelei. Bo a fost nevoita sa ia 12 medicamente diferite, sa sufere cateva transfuzii de plasma si 3 transplanturi tegumentare. Timp de 10 saptamani Bo a fost internata in spital, iar apoi a fost nevoita sa invete iarasi sa mearga. Din fericire, fetita si-a revenit repede. Insa, cu siguranta, ea isi va aminti mereu de aceasta experienta negativa.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X