Bizar

Această femeie face DRAGOSTE doar cu bărbaţi însuraţi. Motivul este unul dureros

Jenny Hendle este o femeie în vârstă de 36 de ani, divorțată. Din ambele căsnicii, aceasta a rămas cu doi copii, pe care îi crește.

După cele două eșecuri din viața ei, femeia a luat o decizie radicală. Și pe cât de radicală este, pe atât de bizară. Din acel moment a hotărât să nu se mai bage decât în patul bărbaților însurați.

„Cred că nu există niciun bărbat loial şi sincer. Nu mă interesează să mă întâlesc cu bărbaţi singuri, care îmi vor promite luna de pe cer, iar apoi mă vor înşela”, a declarat aceasta pentru The Sun.

„Când mă întâlnesc cu un bărbat căsătorit, nu există pretenţii legate de dragoste sau angajamente pe termen lung. Ştiu că la finele zile va merge acasă, la soţia lui, iar eu sunt fericită că voi merge acasă singură, fără alte implicaţii. Relaţiile mele cu bărbaţii însuraţi nu se complică. Asta îmi place cel mai mult”, a mai adăugat ea.

Din 2011, când a avut loc ultimul divorţ, şi până în prezent, Jenny a avut nici mai mult, nici mai puțin de nouă parteneri, cu toţii căsătoriţi.

„Am realizat că este în natura bărbaţilor să se poarte astfel şi cred cu tărie că nu există bărbaţi fideli. Nu urăsc bărbaţii. Pur şi simplu cred că bărbaţii nu sunt făcuţi să fie cu o singură femeie”, a mai spus Jenny.

Femeia a ținut să mai precizeze că este o fire loială și că niciodată nu a fost cu mai mulți bărbați în același timp.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X