Diverse

Această blondă sexy s-a aventurat în cel mai periculos loc de pe planetă, printre schelete umane

Dacă până acum credeați că iubitorii de sporturi extreme se expun prea mult pericolelor, înseamnă că n-ați văzut nimic! Alison Teal (30 de ani), supranumită „Indiana Jane”, o surferiță foarte curajoasă, obișnuiește să se aventureze în cele mai periculoase locuri de pe planetă.

De această dată, Alison a îndrăznit să intre în cele mai întunecate și greu accesibile catacombe ale Parisului, unde a pășit pe șase milioane de oase umane, nu fără a fi însoțită de placa sa de surf roz, informează Daily Mail.


După o asemenea aventură, se presupune că „Indiana Jane” este prima persoană contemporană care a îndrăznit să pornească într-o astfel de expediție. Ea a mărturisit că spiritul pentru aventură i s-a trezit încă din copilărie: „Am crescut ascultându-l pe tata povestindu-mi de Halloween despre catacombe. Am reușit să coborâm prin acest pasaj secret în stilul lui James Bond. Explorăm peșteri de decenii. Când am ieșit la suprafață, se făcuse deja zi.”

Expediția prin catacombele Parisului a fost cu adevărat riscantă. Pe măsură ce avansau prin tuneluri, acestea deveneau tot mai strâmte, iar aerul era sufocant, din cauza cantității foarte mici de oxigen, fără a mai menționa faptul că era aproape imposibil să zărească ceva pe unde se deplasau. La un moment dat, au găsit unul dintre tuneluri inundat cu apă, astfel că au trebuit să înoate prin acesta pentru a putea merge mai departe.

„Până la urmă a trebuit să înotăm prin tunel, dar acolo nu era decât un spațiu mic, în partea de sus a camerei unde puteam respira. A fost înfricoșător. A trebuit să oprim filmarea. Devenise o chestiune de supraviețuire.”

Pentru Alison, aceasta nu a fost singura aventură periculoasă. Ea este fiica unui fotograf naturalist și a călătorit în 40 de state din diferite colțuri ale lumii. „Indiana Jane” are și un bagaj de cunoștințe consistent având în vedere că a fost școlită acasă de familia ei chiar înainte de a împlini vârsta de șapte ani.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X