Actualitate

Absolut toți elevii trebuie să știe asta: vacanță prelungită!

Foarte mulți elevi din România își vor drepturile! Mai exact aceștia doresc ca vacanța să se prelungească cu încă o săptămână ceea ce ar însemna ca ei să înceapă cursurile abia pe 18 Septembrie.

Acest lucru nu a fost discutat oficial încă într-o conferință încât să se poată lua o decizie cât mai concretă, dar pot exista foarte multe șanse ca prelungirea vacanței să se ia în considerarea celor de la Ministerul Educației doar și doar dacă va exista un număr cât mai mare de persoane care să doarească acest lucru.

Cel mai important aspect ce ar putea determina noul an școlar să înceapă mult mai târziu decât este deja plănuit ar fi faptul că profesorii sunt foarte nemulțumiți de toate promisiunile făcute, dar nerespectate! O posibilă grevă nu este deloc scoasă din discuție, iar pentru a evita eventualele conflicte sau evenimente neplăcute cea mai înțeleaptă alegere ar fi aceea de a amâna totul până când lucrurile se vor liniști, iar toată lumea va fi mulțumită.

La urma urmei, educația copiilor este în joc, iar exemplul pe care o grevă a profesorilor l-ar lăsa acestora este unul care îi va afecta pe viitor. Nu trebuie să ne punem copii în situația de a analiza corupția țării de la vârste fragede!

Atât majoritatea profesorilor cât și elevii sunt foarte nemulțumiți că își vor relua cursurile pe 11 Septembrie dacă nu se va face nicio schimbare în legătură cu această situație, tocmai de aceea vacanța ar trebui să se amâne cu o săptămână mai târziu, mai exact până pe 18 Septembrie pentru a nu crea prea multă agitație. Rămâne de văzut dacă se vor schimba lucrurile!

Încercați să vă informați atât rudele cât și prietenii cu privire la asta. Răspândind mai departe șansele de a se oficializa această propunere de a începe școala pe 18 Septembrie cresc foarte tare!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X