Diverse

A vrut sa-si faca un sandvis, dar a folosit alt ingredient decat cel pe care-l dorea. Iubita lui i-a dezvaluit ce era de fapt

Desi Josh, 23, e in viata de zi cu zi bucatar, acesta n-a stiut sa fac diferenta intre pateu si mancare pentru caini.

Dupa ce s-a intors de la munca, i s-a facut foame si a intins pe niste paine prajita o umplutura, Wainwright, asemantoare cu pateul.

Urmatoarea zi insa, iubita sa l-a rugat sa hraneasca cainele, un chiuaua de 13 saptamani, iar atunci si-a dat seama de eroarea pe care a comis-o.

Din experienta sa de bucatar, Josh si-a dat seama ca acea mancare pentru caini avea un gust pregnant de ceapa: ”Nici nu-mi place pateul foarte mult, de obicei mananc sunca sau branza, dar venisem de la munca si trebuia sa mananc ceva”.

Prietena sa, Abigail, explica:” I-am spus sa caute mancarea cainelui in frigider, dar el s-a intors cu mancare pentru pisici”. De-abia atunci acesta si-a dat seama de eroarea facuta si a replicat:” Glumesti? Am mancat chestia asta aseara, intr-un sandvis”.


Just asked josh to feed the dog he came in 3 times asking where his meat was! Told him it was in the tray in the fridge…

Posted by Abigail Tina Elliott on 20 August 2016


Abigail nu ezitat sa-l ironizeze pe Josh, iar in urmatoarea zi, i-a lasat acestuia o cana cu Pedigree si un bilet pe care scria:” Josh, ti-ai uitat pranzul, sa fii un baiat ascultator!”.

Ea a adaugat:” Faptul ca el gateste e si mai amuzant. Acum si el se autoironizeaza dupa ascest accident”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X