Diverse

A vrut să îi trimită soției un e-mail din Caraibe, dar a greșit adresa. Ce a urmat

Un cuplu decide să meargă în vacanță pe o plajă din Caraibe, la același hotel unde și-au petrecut luna de miere în urmă cu două decenii. Din cauza unor probleme apărute la serviciu însă, soția nu a putut să călătorească împreună cu soțul, urmând să ajungă și ea câteva zile mai târziu.

Când a ajuns la destinație, bărbatul s-a cazat la hotel și a deschis laptopul pentru a-i trimite soției, printr-un e-mail, primele impresii din vacanță. Doar că, acesta a greșit o literă din adresa virtuală a soției, iar e-mailul a ajuns la o văduvă, care tocmai venise de la înmormântarea soțului.

Imediat după ce a citit mesajul, văduva a leșinat. După scurt timp, fiul ei a intrat în cameră și și-a găsit mama fără cunoștință lângă calculator, pe al cărui ecran a putut citi următoarele rânduri:

„Draga mea,

Țin să te anunț că am ajuns cu bine la destinație. Probabil te va surprinde să primești vești de la mine pe această cale, dar acum au Internet aici și poți trimite mesaje celor dragi. Am ajuns de puțin timp și am verificat ca totul să fie pregătit pentru venirea ta, miercurea viitoare.

Abia aștept să te văd și sper ca această călătorie să fie la fel de plăcută și relaxantă așa cum a fost a mea.

P.S: Nu îți lua prea multe haine cu tine, pentru că aici este o căldură infernală!

Cu dragoste,
soțul tău”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X