Bizar

A venit la înmormântare în cea mai scurtă rochie pe care a găsit-o! Când vei afla de ce, vei plânge

Aceasta este povestea lui Kevin Elliott, un militar din Scoţia trimis în Afganistan, la datorie. Prieten şi fiu iubit, tânărul este unul din cei care şi-au dat viaţa pe câmpul de luptă.

Kevin era un tânăr de o frumuseţe rară, în ai cărui ochi albaştri cu uşurinţă te puteai pierde. Parcă-ţi spuneu o poveste, de fiecare dată alta. Iubea viaţa şi iubea să se distreze. Se spune că „viaţa este o comedie pentru cei care gândesc şi o tragedie pentru cei care simt”. Kevin făcea parte din prima categorie. Era un gânditor, cum îi plăcea lui să-şi spună, alintându-se.

Kevin şi Barry, unul dintre cei mai buni prieteni, au făcut un legământ: dacă vreunul din ei avea să moară în luptă, celălalt trebuia să vină la înmormântare îmbrăcat în cea mai scurtă şi cea mai ridicolă rochie cu putinţă. Numai gândul îi făcea să privească moartea cu detaşare. Se şi imaginau, iar asta le dădea o stare de bine. Frica de moarte părea să le fie luată cu mâna…

Soarta a făcut ca, în septembrie 2009, Barry să fie nevoit să-şi onoreze promisiunea. Kevin murise pe front, dar asta nu însemna că dispăruse şi din sufletul familiei şi prietenilor.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X