Bizar

A vazut pe peretele toaletei din bar un numar de telefon, alaturi de mesajul „Suna-ma pentru un amor bestial!” E socant ce s-a intamplat dupa ce a sunat la numarul respectiv iar o femeie i-a raspuns

Tu cum te-ai simti daca ai afla ca parintii tai s-au cunoscut asa?

Mark Ellis e un sofer de camion care si-a cunoscut actuala sotie datorita unui mesaj scrijelit pe peretele toaletei dintr-un bar. Fostul iubit al femeii a incercat sa ii faca o gluma proasta, scriindu-i numarul acolo, alaturi de mesajul „Suna-ma pentru un amor bestial”, dar i-a facut, de fapt, un favor.

Ellis a decis sa trimita un mesaj, in gluma, la numarul de pe perete. „Salut, ce pui la cale”, a scris el. „Cine esti?”, i-a raspuns femeia, dupa care intre cei doi s-a infiripat un dialog si, dupa cateva zile s-au intalnit si… a fost dragoste la prima vedere.

Barbatul nu i-a spus din prima cum a facut rost de numar, insa cand a aflat, femeia a fost socata. „Mi-am schimbat numarul, sa nu ma mai sune altcineva”.

Cei doi s-au casatorit si au impreuna doi copii, de 8 si 9 ani, carora inca nu le-au spus cum s-au cunoscut mami si tati.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X