ShowBiz

A văzut-o mireasă și s-a decis. Matei Stratan și Mădălina Ghenea s-au logodit!

Matei Stratan și Mădălina Ghenea sunt împreună de doar câteva luni, dar deja nu mai concep să stea unul fără celălalt.


Matei Stratan și Mădălina Ghenea sunt la fel de îndrăgostiți ca și atunci când s-au cunoscut. Niciunul nu mai concepe să stea fără celălalt, astfel că au făcut deja încă un pas important în relația lor. După ce s-au mutat împreună la nici două luni de când s-au cunoscut, prin intermediul unor prieteni comuni, iar mai apoi el i-a devenit și impresar, Matei Stratan și Mădălina Ghenea s-au logodit. El a luat această decizie imediat ce a văzut-o mireasă, în cadrul unei ședințe foto, la Napoli.

Matei Stratan și Mădălina Ghenea sărbătoresc la Londra
Mai mult, cei doi au plecat într-o mini-vacanță la Londra, acolo unde tânărul din Iași mai are o casă, pentru a sărbători acest eveniment. Pe aeroportul din Italia, pasagerii care așteptau îmbarcarea au avut parte de un moment neașteptat. Matei i-a cântat Mădălinei la pianul din incintă, fără a ține cont că se afla într-un loc public, iar vedeta a fost impresionată de romantismul iubitului său.

Gesturi care le trădează iubirea
Matei Stratan și Mădălina Ghenea s-au cunoscut în România, în urmă cu aproximativ patru luni, prin intermediul unor prieteni comuni. De atunci, cei doi nu mai petrec nicio zi unul fără altul. Tânărul de 32 de ani, fiu de milionar, o însoțește chiar și la joburile pe care Ghenea le are peste hotare. Mai mult, relația lor a trecut deja la un alt nivel. Mai precis, ei stau sub același acoperiș în locuința din buricul Capitalei, pe care o deține acesta. Totodată, Mădălina și-a lăsat cariera în mâinile iubitului, pe care l-a transformat în impresar! Aceasta stabilește cu el contractele pe care să le încheie și deplasările pe care să le facă la diverse evenimente peste hotare.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X