Bizar

A transformat ADULTERUL în ocupaţie: Povestea femeii plătite de NEVESTE să facă SEX cu BĂRBAŢII

O femeie de 32 de ani din Marea Britanie este plătită pentru a rezolva problemele cuplurilor care nu se mai înţeleg în dormitor. Cu toate că de cele mai multe ori oferă doar servicii de consiliere, există şi cazuri în care a fost nevoită să facă sex cu bărbaţii respectivi pentru a le arăta ceea ce au de făcut pentru a-şi satisface soţiile.

Charlie Rose este o femeie de 32 de ani din Exter, mamă a doi copii, dar locul ei de muncă împlică foarte mult sex. Cu toate acestea, ea nu este o escortă, fiind de cele mai multe ori plătită chiar de soţiile bărbaţilor pe care îi învaţă cum să îşi satisfacă persoana iubită în dormitor, potrivit The Sun.

Biroul este o garsonieră din centrul oraşului, iar printre cerinţele din fişa postului se numără şi activitatea sexuală cu clienţii ei. Astfel, pentru suma de 200 de lire, ea promite să aducă din nou pasiunea în dormitor prin orice mijloc posibil, recurgând chiar la sex cu soţul, de multe ori în faţa soţiei sau alături de ea. Potrivit consilierei, ea a salvat zeci de cupluri de la divorţ.

„Chiar vreau să ajut cuplurile să aibă o viaţă sexuală picantă. Multe dintre ele au mariaje fericite, dar pasiunea a dispărut. Când un cuplu ajunge la mine le ofer o băutură şi apoi încep să vorbesc cu ei. Îi fac să se deschidă în faţa mea şi să vorbească despre problemele pe care le au în viaţa sexulă într-un mod în care să nu se critice. Am realizat că cele mai multe probleme pornesc de la lipsa de comunicare. După o jumătate de oră îi duc în dormitor unde se dezbracă şi fac baie împreună. Cuplul se întinde pe pat şi începe să facă sex în timp ce eu mă uit. În trecut făceam sex cu soţii, în faţa soţiilor şi chiar făceam demonstraţii de sex oral, atât femeilor, cât şi bărbaţilor, doar dacă mă rugau”, a povestit ea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X