Bizar

A tot citit pe net despre masca neagra, asa ca a cumparat una si a decis sa o incerce. Abia dupa ce si-a intins-o pe fata si-a dat seama ca avea lipici in compozitie! E incredibil ce s-a intamplat cand a inceput sa traga tare de ea

Daca aveti probleme cu tenul, probabil ca ati auzit pana acum cel putin o data despre celebra masca cu carbune activ.

Tanara din imagini a incercat-o, si a povestit pe contul ei de Facebook despre experienta de care a avut parte.

„De cand ma stiu am avut probleme cu punctele negre si nu am reusit sa scap de ele, desi am urmat fel si fel de tratamente. Am zis ca nu pierd nimic daca incerc si aceasta masca neagra, despre care am tot citit in ultima perioada”, spune ea.

Fata a tinut sa mentioneze ca primul lucru care a frapat-o a fost adezivul extrem de puternic pe care masca il contine.

„Am respectat toate instructiunile de preparare, am intins-o pe fata si am asteptat 15 minute, asa cum scrie la carte. Cand a venit momentul sa o indepartez, pot spune ca am avut un soc. Nu stiu daca exagerez, insa cred ca aceasta masca are in compozitie lipici, la propriu. Am dat-o incredibil de greu jos, pur si simplu ma chinuiam sa o dezlipesc, pielea de pe fata mi se intindea foarte tare”.

Tanara insa spune ca, cel mai probabil, acesta este si secretul mastii.

„Spre surprinderea mea, aceasta masca chiar a functionat, si cred ca este din cauza acelui lipici. Efectiv toate punctele mele negre, grasimea excesiva si pielea moarta au fost smulse si au ramas pe pojghita neagra. Imi vine greu sa cred, dar acum chipul meu arata mai bine ca niciodata”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X