Vedete straine

A suferit 6 avorturi spontane in numai doi ani, dar nu s-a dat batuta. Cine este celebrul model care a devenit mama

Samantha Reynolds, un manechin in varsta de 23 de ani, care se lupta cu anorexia inca din copilarie, a pierdut 6 sarcini in doar 2 ani, pentru ca era prea slaba.

Samantha Reynolds, originara din Belfast, Irlanda de Nord, care isi dorea cu disperare sa devina mama, a suferit avorturi spontane multiple la varsta de 19 ani, dar acum are greutatea optima si este mama a doi copii, relateaza Mirror.


Din cauza acestor pierderi de sarcina a intrat in depresie.

Ea a declarat: “Am pierdut toate cele 6 sarcini inainte de 12 saptamani. A fost dificil.”

Samantha spune ca a devenit anorexica la varsta de 10 ani, pentru ca ii era teama sa nu devina supraponderala, din cauza asta fiind batjocorita de ceilalti copii.

“Chiar si atunci, nu voiam sa fiu jignita la scoala, eram ingrijorata ca sora mea va fi mai frumoasa decat mine si incercam sa mananc cat mai putin.” a precizat manechinul.

Samantha a continuat sa manance din ce in ce mai putin, iar cand a ajuns la varsta de 15 ani, avea in jur de 50 de kilograme la intaltimea de 165 centimetri. Doctorii i-au spus ca era anorexica si a consultat un psiholog.

Mama ei i-a rugat pe profesorii si pe prietenii ei sa o supravegheze, ca sa se asigure ca mananca.

La 18 ani cantarea putin sub 40 de kilograme, dar dupa ce i s-a nascut primul copil, o fetita, Mea, care in prezent are 5 ani, Samantha a cerut ajutor si a inceput sa se ingrase.

Acum cantareste aproape 60 de kilograme si incearca sa manance pentru copiii ei. “Acum am copii, ma asigur ca iau micul-dejun si cina, altfel nici ei nu mananca.”

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X