Bizar

A stat 45 de minute fara puls si si-a revenit miraculos. Ce a povestit dupa ce s-a trezit este UIMITOR

Un barbat care si-a pierdut pulsul pentru 45 de minute s-a trezut miraculos si a dezvaluit tuturor ce a vazut el dupa viata.

Camionagiul din Ohio, in varsta de 41 de ani, se pregatea sa deschida capacul unui container, atunci cand a simtit ca ceva nu este in regula.

Fara sa se teama, a sunat la 112 si a spus direct:

„Sunt un sofer de camion si cred ca am un atac de cord”, i-a spus barbatul operatorului de la ambulanta.

Cel mai probabil, artera principala a fost blocata si i-a provocat lui Brian Miller un atac de cord, iar in cel mai scurt timp a fost dus la spital si medicii au reusit sa curete blocajul si sa ii redea cunostinta si sa ii scada durerea. Dupa acest moment, el a dezvoltat fibrilatie ventriculara, iar inima a inceput sa tremure si a fost in imposibilitatea de a pompa sange.

„Nu avea puls, nu ii batea inima, nu avea frecventa cardiaca. Ganditi-va la acest lucru”, a dezvaluit asistenta care s-a ocupat de el.

Medicii au fost nevoiti apoi sa il resusciteze de patru ori, insa nu au avut noroc.

Ei bine, despre acele clipe, Miller spune ca a ajuns intr-o lume din cer.

„Singurul lucru pe care mi-l amintesc este ca am inceput sa vad lumina si am inceput sa merg catre ea”/

Acolo, el a descris ca in timp ce mergea vedea un drum marginit cu flori intr-o lumina alba si a venit spre el mama lui, care a murit recent.

„A fost cel mai frumos lucru cand am vazut-o, a fost ca in prima zi in care am cunoscut-o, iar ea parea atat atat de fericita”.

„Ea mi-a apucat bratul si mi-a spus: Nu e timpul, nu trebuie sa fie aici, trebuie sa te aduc inapoi, ai lucruri de facut”.

La 45 de minute de cand medicii au contatat ca nu mai are puls, barbatul si-a revenit.

„Creierul lui nu a avut oxigen pentru 45 de minute, iar faptul ca merge, ca vorbeste si rade este cu adevarat uimitor”, a mai spus asistenta.

Sursa: teotrandafir.com

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X