Vedete romanesti

A şocat pe toată lumea cu noua coafură, dar acum s-a aflat motivul din spatele deciziei radicale! De ce s-a tuns atât de scurt ADELINA PESTRIŢU

Adelina Pestriţu avea un păr lung, superb, admirat de mii de fane, însă a şocat atunci când a apărut cu o tunsoare extrem de scurtă, fără să explice motivul pentru care a decis să facă această schimbare radicală, dar acum s-a aflat.

Vedeta a donat 15 cm de păr în cadrul campaniei „Vieţi Împletite”, demarată de Fundaţia Renaşterea, care are ca scop crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer. Vedeta s-a lăsat pe mâinile hairtsylist-ului Adrian Perjovschi care i-a propus cu această ocazie şi una dintre tunsorile în trend, tunsoarea pixie.


“Mi-a plăcut la nebunie cum a ieşit această transformare radicală de look. Adrian Perjovschi este senzaţional, are o bucurie uriaşă când aude că îmi doresc ceva extrem, diferit. Pe lângă asta, cel mai mult m-a bucurat că am putut dona părul către Fundaţia Renaşterea. Este un proiect care mă emoţionează şi mă bucură gândul că pot contribui şi eu măcar puţin la redobândirea feminităţii doamnelor care au trecut printr-o boală atât de traumatizantă. Le respect, le apreciez şi le doresc multă sănătate şi putere! Încurajez toate femeile care se tund să doneze păr, este un gest mic care, în acest context, contează enorm”, declară Adelina Pestriţu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X