Lifestyle

A slăbit 35 de kilograme, făcând un singur lucru înainte de culcare

Amy Raposo a avut probleme cu greutatea încă din adolescență. Din cauza, ea a dezvoltat cu timpul un diabet de tip 2, iar medicii au avertizat-o că este predispusă la accident vascular, boli de inimă, cancer sau boala Alzheimer dacă nu slăbește.

Disperată să scape de kilogramele în plus, Amy a încercat diverse diete, dar niciuna dintre ele nu a dat rezultate. Într-o zi însă, ea a decis să își facă un obicei alimentar: să mănânce la cină doar carne de curcan. În doar șase luni, femeia a slăbit 35 de kilograme, ajungând să cântărească 60 de kilograma de la 95.

Pieptul de curcan, preparat la grătar sau la cuptor, constituie cina ideală. Este o carne bogată în triptofan, aminoacid care induce o stare de somnolență, și în același timp, săracă în calorii. După cum bine știm, un somn odihnitor este esențial pentru a slăbi.

Făcând același lucru în fiecare seară înainte de culcare, creezi o ordine și îți pregătești creierul de odihnă. În plus, reușești să îți distragi gândurile de la activitățile de peste zi. Cu timpul, creierul va reuși să asocieze rutina respectivă cu somnul și nu vei mai avea dificultăți în a adormi.

În plus, Amy Raposo a păstrat o ordine strictă a meselor, petrecând 16 ore pe zi fără a mânca. Astfel, Amy lua cina foarte devreme, iar micul dejun cât mai târziu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X