Util

A renunţat să mai folosească şamponul atunci când se spăla pe cap. Efectele sunt de neimaginat

Mişcarea „Fără şampon” a devenit foarte populară în ultimii ani. În timp ce renunţă la şampon în favoarea săpunului, a oţetului sau a altor produse, adepţii acesteia garantează că părul lor devine mult mai sănătos după doar câteva luni.

Schimbă şamponul de păr cu bicarbonat de sodiu şi oţet

Pentru a-ţi face noul „şampon” , trebuie să adaugi puţină apă la bicarbonatul de sodiu până se face uşor lipicios. Proporţiile exacte nu sunt foarte importante, dar este bine să ai mai multă apă. Odată ce ai ajuns la consistentă dorită, poţi turna soluţia într-o sticluţa pentru a-ţi fi mai la îndemână.

În continuare pentru a face „balsamul” , trebuie să adaugi 1-2 linguri de oţet de mere – nu alb – la aproximativ o cană de apă. Din nou, măsurătorile nu trebuie să fie precise, însă este mai bine să fie mai puţin oţet decât prea mult.

Acum este timpul pentru a pune în aplicare nouă rutină de spălare a părului. În primul rând, aplică bicarbonat de sodiu peste părul ud, în special la rădăcini. După ce se freacă bine părul, se lasă timp de un minut, apoi se clăteşte bine. În continuare, se toarnă balsamul cu oţet pe par, se frecţionează, de dată această acordând mai multă atenţie vârfurilor de par, după care se clăteşte.

Utilizează bicarbonat de sodiu şi oţet în loc de şampon şi balsam timp de cel puţin două săptămâni pentru a obţine rezultatele dorite.

Tot ce trebuie să faci este să-ţi masezi scalpul sub jetul de apă. Poţi frecţiona cu bicarbonatul de sodiu sau pur şi simplu doar cu apă.

Părul va deveni puţin gras, dar doar pentru puţin timp. După aproximativ o săptămână, părul tău va ajunge cât mai aproape de echilibrul natural, însă va continuă să fie mai gras că de obicei timp de 4-5 săptămâni.
Cel mai mare sacrificiu pe care va trebui să îl faci pe parcursul întregului proces, va fi acela de a renunţă să utilizezi masca de par, gel sau orice al produs de par pentru că îl va îngraşă.

După aşteptarea îndelungată, părul tău va fi perfect sănătos. Tot ce ai nevoie acum este să îi menţii strălucirea, spălandu-l odată pe săptămână cu bicarbonat de sodiu şi oţet.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X