Inedit

A ramas singura in gara, dupa ce a pierdut trenul. Un barbat fara adapost s-a apropiat de ea. Ce a urmat este impresionant

Cand Nicole Sedgebeer a pierdut trenul care trebuia sa o duca in orasul natal, nu stia ce sa faca. Urmatorul tren in directia Euston pleca abia in dimineata urmatoare, iar cladirea garii era inchisa, asa ca nu avea nici macar unde sa se adaposteasca.

Era pe punctul de a izbucni in plans. Nu stia ce sa faca, cu cine sa vorbeasca sau cum sa se intoarca acasa dupa o zi petrecuta in Londra. Se afla intr-o situatie periculoasa pentru cineva care nu cunostea orasul.

Din fericire, un om fara adapost s-a apropiat de ea. Mark a vrut sa se asigure ca Nicole (21 de ani) va avea unde sa stea pana dimineata urmatoare. Pe un ton calm si binevoitor, omul i-a explicat ce cafenele sunt deschise pana dimineata. A condus-o pe fata intr-o cafenea, s-a asigurat ca este in regula, apoi a plecat la treburile lui.

Impresionata, fata si-a facut un selfie cu Mark, pe care l-a postat pe Facebook alaturi de urmatorul mesaj:

„Acest om, pe care probabil l-as fi evitat daca l-as fi intalnit pe strada, a reusit sa ma ajute si sa ma faca sa realizez niste lucruri. Mark, esti un om special si promit sa nu mai privesc cu dispret oamenii fara adapost”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X