Vedete romanesti

A postat o poză cu fiul ei şi prietenii i-au sărit în cap! Cum a reacţionat Adela Popescu după ce a fost aspru criticată

Adela Poescu a vrut să împartă cu prietenii bucuria primelor cinci luni din viaţa fiului ei, Alexandru, dar s-a trezit aspru criticată pentru comportamentul ei.

Adela Popescu a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care a vrut să împărtăşească prietenilor virtuali cum i s-a schimbat viaţa de când a venit pe lume fiul ei, Alexandru. Mesajul vedetei este însoţit de o fotografie în care apare şi scaunul de maşină pentru bebeluşi în care stă micuţul, fără ca acesta să fie însă surprins în totalitate. Secretomania Adelei Popescu i-a deranjat pe fani care au criticat-o aspru pentru că nu li-l arată pe micuţ: ”Dar nu înţeleg de ce nu îl arăţi pe Alex parcă zici că ai împlinit tu 5 luni. Este un lucru normal să te mândreşti cu puiul tau iar faptul ca ar trebui să îl arăţi şi pe el nu este un lucru rău!” / ”Nu îl arată că trebuie să mai facă şi ea un ban cu o revistă ceva…” / ”Draga mea, o mamă trebuie să se mândrească cu puiul ei de fiecare dată, în orice situaţie. Nu te mai lua după „vedete”care fac poze copilului la un deget, o mânută, un picior. Este o „modă” ciudată! Chiar dacă nu sunt poze profesioniste, copiii sunt fotogenici oricum!”.

Adela Popescu nu s-a lăsat intimidată de reproşuri şi le-a dezvăluit acesteia motivele pentru care nu doreşte să-l arate în totalitate pe Alexandru.

”L-am arătat la botez şi o voi mai face, dar aşa am simţit eu, să îl protejez cât încă îmi pare fragil”, a răspuns Adela Popescu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X