Diverse

A păcălit 20 de bărbați să îi cumpere câte un telefon de ultimă generație. Ce a făcut cu banii

O tânără din China a reușit performanța de a avea 20 de iubiți în același timp, fără ca aceștia să știe unul de altul, însă asta nu este nimic pe lângă ce a urmat. Canny Xiaoli a solicitat de la fiecare partener cu care interacționează în mod regulat câte un telefon iPhone 7. De dragul ei, toți cei 20 de bărbați s-au conformat și i-au făcut tinerei cadoul cu pricina.

Însă Canny nu voia telefoanele. Ea le-a vândut pentru echivalentul a 16.000 de dolari, iar cu banii obținuți a dat avansul la o casă nouă. Telefoanele au fost vândute prin intermediul site-ului Hui Shou Nao. Reprezentanții site-ului au confirmat că au cumpărat la începutul lui octombrie de la o tânără domnișoară cele 20 de iPhone-uri și că au plătit 800 de dolari per aparat. În China, preţurile telefoanelor Apple sunt de obicei mai mari decât pe alte pieţe.

Povestea a fost împărtăţită pe un forum de un utilizator, care este coleg de serviciu cu femeia. Potrivit lui, tânăra provine dintr-o familie destul de nevoiaşă. Tatăl său este imigrant, iar mama casnică.

„Xiaoli nu are o familie bogată. Mama ei este casnică şi tatăl este un simplu muncitor. Părinţii îmbătrânesc şi nu au resursele necesare pentru a-i cumpăra lui Xiaoli o casă. Este incredibil că această metodă a funcţionat”, a scris bărbatul, sub pseudonimul Proud Qiaoba.

Cum este posibil ca femeia să aibă 20 de iubiți în același timp rămâne un mister, însă este cunoscut faptul că raportul dintre numărul de bărbați și cel de femei din China este cel mai dezechilibrat din lume.

BBC a încercat să obțină un interviu cu Xiaoli, dar aceasta a refuzat, afirmând că toată viața ei a fost afectată de cele întâmplate, deoarece mass-media a fost foarte interesată de povestea ei.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X