Bizar

A observat o masina stationata pe banda de urgenta, acoperita cu o prelata prin care nu se vedea nimic. Cand a ridicat-o, politistul a ramas cu gura cascata! „Depravatilor!!”

Descoperirea a fost facuta pe una dintre ele mai aglomerate autostrazi din China, ce leaga metropola Shanghai de Chengdu.

Se pare ca doi soti au vrut sa profite de ridicarea taxei pe autostrada cu ocazia unei sarbatori nationale si sa viziteze impreuna cu copilul lor un munte din apropiere.

Copilul a adormit in masina, asa ca s-au gandit sa traga pe dreapta, pe banda de urgenta si sa se odihneasca toti pentru o perioada scurta de timp, motiv pentru care au acoperit masina cu o prelata.

Dupa ce fetita a adormit, lucrurile au devenit „fierbinti” intre cei doi iar politistul i-a descoperit in timp ce faceau amor, pe bancheta din spate, fara sa tina cont de faptul ca cineva i-ar putea descoperi.

Politistul i-a lasat sa plece fara a-i sanctiona, dar le-a tinut o predica despre folosirea corecta a benzii de urgenta pe o autostrada.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X