Bizar

A murit în timp ce făcea sex cu soţia. ULTIMELE CUVINTE ale bărbatului sunt incredibile

Lucie Brownlee, în vârstă de 36 de ani, a trecut printr-o experienţă dramatică pe care nu o va uita niciodată. Soţul ei a murit în timp ce făceau sex.

Lucie Brownlee, in varsta de 36 de ani, a trait o drama chiar in timpul unui moment de intimitate cu sotul ei. Barbatul a murit in timp ce faceau sex.

Lucie Brownlee si sotul ei se aflau la parintii femeii pentru inmormantarea bunicii sale. Cei doi pierdusera o sarcina si isi doreau foarte mult un copil. Cum femeia era in perioada ovulatiei, au dorit sa profite de moment si au inceput sa faca sex.

Internat la spital după ce a făcut sex cu o balerină. Ce s-a întâmplat

Din pacate, in timpul actului sexual, barbatul a murit. Se pare ca inima i-a cedat, el fiind diagnosticat cu aritmie cardiaca.

„Ai uitat sa iti dai jos sosetele”, sunt ultimele cuvinte rostite de barbat, potrivit declaratiei sotiei sale.

„Ne doream foarte mult un copil. Incercam in fiecare luna, in perioada mea fertila, sa raman insarcinata. Nu ne aflam in cel mai romantic loc. Eram in casa parintilor mei, dar nu a mai contat. Ne doream asa de mult sa fim parinti. Cand am vazut ca nu se mai misca, am crezut ca a lesinat, nu ma gandeam la o astfel de tragedie. Am chemat imediat ambulanta, insa medicii nu au mai putut face nimic”, a marturisit femeia.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X