Socant

A murit în timp ce FĂCEA AMOR cu iubitul care băuse o poţiune naturistă pentru MĂRIREA BĂRBĂŢIEI

Un bărbat a fost arestat şi acuzat de uciderea partenerei sale care a murit din cauza sângerării abundente provocate de o partidă violentă de sex. Se pare că acuzatul apelase, anterior, la un afrodisiac din plante pentru creşterea potenţei şi măririi bărbăţiei.

Nigerianul Fatai Busari, 50 de ani, va răspunde în faţa instanţei pentru provocarea morţii partenerei sale Sadiat Adejuwon, 48 de ani. El a fost deja încarcerat preventiv şi, potrivit mirror.co.uk, poate fi condamnat chiar la moarte dacă va fi găsit vinovat.

Căpitanul Salewa Hammed a relatat în faţa instanţei că femeia a murit chiar în timp ce partida amoroasă era în plină desfăşurare la domiciliul lui Busari.

“Bărbatul şi partenera sa munceau ca măturători stradali şi erau concubini. În ziua fatidică, Busari băuse un amestec pe bază de plante pentru creşterea bărbăţiei înainte de a întreţine relaţii intime cu victima. În timpul partidei, femeia a început să sângereze abundent şi a murit înainte ca Busari să apuce să sune după ambulanţă”, a mai spus căpitanul. Decizia în acest caz va fi pronunţată la sfârşitul acestei luni.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X