Eveniment

A murit Ileana Ciuculete

Este vestea tristă a serii! Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă în această seară.

Celebra interpretă de muzică populară s-a stins în urmă cu puţin timp, pe patul de spital, conform anunţului făcut de Mihai Morar, în direct, la TV.

Informaţia a fost confirmată şi de Cornel Galeş, partenerul de viaţă al cântăreţei: ”Da, Ileana s-a dus”, ar fi declarat el.

”Am aflat că Ileana a murit chiar de la soţul ei. Eram alături de ea. O cunoşteam de mult timp. E groaznic. Nu-mi vine să cred. Recent am fost împreună. Nu era internată în spital. Spunea că nu se simte bine, o răceală, nu era bolnavă grav. Regret că nu m-am dus. Dumnezeu să o ierte. Era o femeie minunată, mereu era la petreceri, ea nu spunea nu.”, a mărturisit Elena Merişoreanu, în direct, la Mihai Morar, printre lacrimi.

Mai mult de atât, cântăreaţa a vorbit şi despre ultima întâlnire a acesteia cu Ileana.

”Ne-am văzut la un post de televiziune concurent, în urmă cu câteva luni şi nu arăta deloc rău. Arăta bine, nu se întâmpla nimic.”

Ileana Ciuculete s-a născut la 20 septembrie 1957 şi a fost o foarte îndrăgită cântăreaţa de muzică populară.

Absolventă a Liceului de matematică fizică ”Traian” din Drobeta Turnu – Severin, Ileana Ciuculete a preferat notele muzicale formulelor şi a dorit să împărtăşească tuturor pasiunea ei pentru muzică folclorică, înregistrând peste 400 de melodii proprii şi având peste 24 de albume.

Ileana a fost solista diverselor ansambluri folclorice, printre care Ansamblul ăNicolae Bălcescuă din Craiova, Ansamblul folcloric ăCăluşulă din Scorniceşti şi Ansamblul ăDanubiusă din Drobeta Turnu-Severin.

În 2005, Ileana Ciuculete a fost răsplătită cu Discul de Aur pentru vânzarea a 40.000 de exemplare ale albumului ”Ciorba de curcan”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X