Diverse

A murit dupa ce si-a facut aceasta poza! Ce s-a petrecut

Colleen Burns (35 de ani) se afla in vacanta cu doi prieteni la Marele Canion. Ea facea poze pentru Facebook si Instagram cand s-a petrecut evenimentul care i-a provocat decesul.

Femeia se afla intr-un loc unde foarte multi turisti vin sa-si faca poze, intrucat peisajul este superb. Ea a vrut sa ii faca loc altui turist sa se fotografieze acolo, insa a alunecat din neatentie si a murit, dupa o cazatura de cateva sute de metri.

Ultima fotografie postata de Caroline o arata pe aceasta pe marginea Marelui Canion. Imaginea este insotita de mesajul „ce priveliste frumoasa”.

Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a putut intampla un asemenea accident cumplit. Conturile de socializare ale femeii au fost umplute cu mesaje emotionante de condoleante din partea celor care au cunoscut-o.

„A fost o persoana cu un o pofta de viata nemaivazuta. Avea o privire stralucitoare si un zambet superb. Era o fire foarte blanda si un suflet care a cunoscut doar iubirea”, este unul dintre mesajele postate de prietenii sai.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X