Vedete romanesti

A murit cel mai cunoscut pitic din România. Era bolnav, dar nu se trata

Cel mai cunoscut pitic din România a murit din cauza unor probleme la ficat. Vestea a fost data de Magicianul Toredo, care a făcut anunţul pe pagina lui de Facebook.

”Nu îmi vine să cred. Nu poate fi adevărat că a plecat Cristi Magicianul Piticul Colorado. După doar câteva luni de când s-a născut fetita ta să o laşi singură? De ce? Ce bucuros erai ca ai fata si ca o sa ai urmaşi. De ce nu te-a ţinut Dumnezeu lângă ea decât câteva luni??? Şi unde a trebuit să mori? Taman la Cluj unde acum 2 ani a murit şi mama Karla Monty după ce aţi venit la ea….de ce tocmai acolo?”, a scris Magicianul Toredo pe pagina lui de Facebook.

Şeful acestuia a declarat că piticul Colorado era bolnav, dar nu se trata regulat. „A murit atât de repede. Întotdeauna am ascuns faptul că el avea ciroză. Am un nod în gât aşa, mă doare foarte tare. De 20 de ani lucra cu mine, îmi e ca un frate. Acum o să îl aducem să îl schimbăm, îl aducem la circ. Îl trimitem către Bucureşti. Nu urma tratamentul, o dată îl lua, o dată nu. Toată lumea i-a spus să nu mai bea.


I-a spus toată lumea. Era vesel, tot vesel s-a dus la doctor. Aseară a băut până la ora 10. Nici prin cap nu ne-a trecut că moare. A venit Mădălina repede la mine şi mi-a spus că nu mai mişcă. Am încercat să îl resuscităm. Avea perioade când bea, perioade când nu mai bea. Bea pe ascuns. Copilul este ok. Mădălina este distrusă. Dumnezeu să îl ierte. Mădălina vă rămâne mereu lângă noi. El a venit prima dată la noi când avea 7 ani. 20 de ani am stat zi de zi unul cu celălalt. El nu era frustrat. Era un om vesel. Noi nu am ştiut că ar avea ciroză. A venit medicul legist şi a văzut în acte. Avea 33-34 de ani”, a spus şeful piticului Colorado.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X