Socant

A incercat sa ascunda sarcina, asa ca si-a nascut copilul in toaleta si l-a aruncat la gunoi. Povestea terifianta a unei studente care si-a ucis pruncul

Emilie Weaver, o studenta in varsta de 21 de ani, a incercat sa isi ascunda pe cat posibil sarcina, astfel incat prietenii ei din campus sa nu observe ca tanara asteapta un copil.

Purta haine largi, iar cand statea jos isi ascunda burta de gravida cu perne. Totodata, ca sa nu dea de banuit, tanara bea alcool impreuna cu prietenii ei, asa cum facuse dintotdeauna. Existau zvonuri in campusul facultatii privind sarcina ei, dar le-a negat vehement mereu. Avea planuri „mari”: sa isi dea examenele si sa petreaca.

Un copil ar fi fost un mare incovenient. Insa, cand Emile a intrat in travaliu, a trebuit inevitabil sa accepte adevarul. I-a trimis tanarului care a lasat-o gravida un mesaj: „Gata cu copilul”.


In acea dimineata, potrivit Mirror.co.uk, managerul casei in care locuia tranara a intrat in baie si a vazut sange peste tot.

A crezut ca este doar o perioada delicata, si a trimis un mesaj fetelor din casa sa curete tot. „Arata ca locul unei crime”, a spus managerul. Colegele tinerei erau sigure ca ceva s-a intamplat. Una dintre ele a spus ca a auzit zgomote ca si cum o pisica ar fi murit in dimineata aceea.

Asa ca s-au apucat sa caute in cosul de gunoi, acolo unde au gasit corpul unei fetite nou-nascute.Au chemat imediat politia, care a anchetat locul faptei. Emile a spus investigatorilor ca a nascut in baie si apoi si-a indepartat placenta.

A plecat din baie sa ia un cutit de bucatarie ca sa taie cordonul ombilical si cand s-a intors, copilul era mort, nu se misca.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X