Video

A ieșit pe stradă purtând bikini vibratori! Cum au reacționat străinii la orgasmele ei

Tu ai putea să ieși pe stradă și să întreții conversații serioase cu străini în timp ce ai orgasme multiple? O femeie din New York, Statele Unite ale Americii, a făcut-o, mai mult sau mai puțin, pentru că a pierdut un pariu.

Prietenii ei au „pedepsit-o” să iasă din casă purtând bikini vibratori și să intre în vorbă cu oamenii de pe stradă, potrivit Daily Star. Tânăra s-a conformat și a respectat promisiunea, iar cei care au însoțit-o nu s-au putut abține să o filmeze. Videoclipul a ajuns imediat viral pe Internet.


„Am pierdut un pariu pe care l-am pus cu Nellie, iar acum voi vorbi cu străini purtând chiloței vibratori”, spune tânăra la cameră. Imediat, aceasta se apropie de o masă la care se aflau mai mulți bărbați, dar nu apucă să schimbe două vorbe cu ei, pentru că amica ei apasă pe telecomanda bikinilor, iar cea care îi poartă se apleacă din cauza plăcerii.

Cel mai comic moment este acela în care protagonista videoclipului merge să facă o poză cu o mulțime de ofițeri în uniformă, iar prietena ei o „torturează” cu lenjeria vibratoare.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X