Bizar

A gasit o cutie incuiata in casa saracacioasa a bunicilor care au murit si s-a chinuit cateva zile sa o deschida, fara succes. Cand a chemat un lacatus care a reusit sa sparga seiful, a inceput sa planga de uimire. „M-am imbogatit!” Uite ce era inauntru

Barbatul si-a relatat toata povestea pe reteaua Reddit, unde a postat si fotografiile-dovada.

Barbatul, care a folosit pseudonimul “EvilEnglish”, a marturisit ca avea o relatie stransa cu bunicii sai. Bunica ii citea in copilarie din cartea „Comoara din insula” si asta l-a facut sa isi doreasca toata viata sa descopere o comoara ascunsa.

Dupa moarte, cei doi i-au lasat ferma mostenire nepotului preferat, care, atunci cand a venit sa faca curat acasa, a observat un covor murdar intr-o debara. A vrut sa-l arunce si, cand l-a ridicat, a facut o descoperire care i-a schimbat viata: un seif cu cifru, ingropat in podea.


S-a chinuit cateva zile sa il deschida, apoi a chemat un lacatus care l-a spart. Barbatul a dezvaluit ca bunicii sai erau colectionari pasionati asa ca se astepta ca seiful sa fie plin de obiecte de valoare, dar ce se afla in interior i-a depasit toate asteptarile.

In interior, sub un strat de caramizi, a dat peste un album cu monezi din 1937, pachete cu alte monezi sigilate, teancuri de bani, ceasuri, arme de colectie, cutii cu bijuterii si lingouri de argint.Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X