Vedete straine

A fost detestata in copilarie pentru sprancenele ei groase. Dar ele au facut-o celebra. Cine e noua Frida Kahlo din moda

Natalia Castellar este din Puerto Rico si este in plina ascensiune in industria modei si frumusetii. Sprancenele i-au deschis drumul spre celebritate.

„Cand eram mica, lumea ma arata cu degetul. Eram terorizata din cauza lungimii si grosimii sprancenelor, asa ca am vrut sa le subtiez”- a declarat Natalia intr-un interviu pentru W Magazine. A oprit-o la timp mama ei, care a facut-o sa inteleaga ca sprancenele deosebite pot fi atuu-ul sau.

💃🏻🕊🌹🌟 @lpathelabel @piaarrobio

O fotografie postată de Natalia Castellar Calvani (@kactye) pe


„Acum chiar nu-mi mai pasa daca sunt sau nu in trend sprancenele groase. Ele ma diferentiaza de alte modele. Sunt semnatura mea si imi pare rau ca nu am reusit sa accept asta mai devreme”- mai spune modelul portorican.


Natalia nu are o rutina speciala pentru ingrijirea sprancenelor: „In afara de a le peria, nu fac absolut nimic! Periajul este la fel de important ca si aplicare cremelor nutritive. Stimuleaza circulatia si ajuta la cresterea firului de par” – dezvaluie ea.

🕷 -Photography by @_itspeterparker

O fotografie postată de Natalia Castellar Calvani (@kactye) pe

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X