Diverse

A fost agresata, dar a reusit sa se salveze. Gestul unei femei a luat cu asalt internetul. De ce este acum admirata de femeile din intreaga lume

Cum ai reactiona daca ai afla ca exista in magazin un sutien care te protejeaza de atacatori? Exista si a fost ideea unei mame din Texas, care a fost atacata de un barbat in timp ce se afla la alergat.

„Am realizat ca poate nu insemn prea mult pentru multi oameni, dar pentru astfel de barbati sunt totul”, a declarat Jennifer Cutrona, care imediat dupa momentul atacului s-a gandit ce s-ar fi intamplat cu cei doi baieti ai sai daca ramaneau fara mama in ziua respectiva.

Pentru ca din acel moment nu s-a mai gandit decat la ea ci si la toate femeile din intreaga lume care au trecut prin astfel de situatii. Jennifer a inventat „Booby Trap Bra”, care are compartimente speciale in care se pot tine accesorii pentru autoaparare.


Ceea ce a incercat aceasta femeie sa scoata in evidenta este faptul ca putem sa fim in siguranta in orice clipa daca suntem atente la detalii. Atunci cand a fost intrebata cum ii va tine la distanta pe atacatori, Cutrona a mentionat ca daca agresorul va ajunge sa fie ranit, ADN-ul lui va ramane pe arma de autoaparare.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X