Bizar

A filmat ramasitele, vechi de 300 de ani, ale unei fetite si a ramas socat. Clipul a fost vizualizat de un milion de ori

Un turist care a vizitat Catedrala din Guadalajara, Mexic, unde se afla ramasitele vechi de peste 300 de ani ale unui copil canonizat pe nume Santa Inocencia, a avut parte de o surpriza socanta cand le-a filmat.

In timp ce facea turul catedralei, un turist a ramas socat de ce a descoperit. El a surprins momentul in care, se pare, ca fetita a deschis ochii. Filmarea a fost postata pe mai multe conturi de YouTube si are aproximativ un milion de vizualizari, potrivit Daily Record.

Ramasitele, care au fost tratate cu ceara pentru a se pastra in buna stare, arata acum ca o statuie. In timp ce camera ii filma tot corpul, la un moment dat, turistul s-a concentrat asupra chipului fetitei si se pare ca ea a deschis ochii.

Multi dintre cei care au vizionat clipul spun ca este un fals, in timp ce altii sustin ca este un semn divin. Internautii au atras atentia ca, in mod convenabil, imaginea devine neclara exact in momentele in care fata deschide si inchide ochii, fapt ce ar sugera o editare a materialului video.

Sunt multe ipoteze legate de modul in care a murit copila. Una dintre teorii, cea mai populara, sustine faptul ca fetita, care provenea din Mexic, a decis sa se impartaseasca alaturi de colegii ei de clasa, impotriva vointei tatalui sau. De furie barbatul a injunghiat-o, iar ea a murit. Localnicii i-au luat trupul si i l-au depus la catedrala, ea fiind canonizata datorita iubirii pe care i-o purta lui Iisus si primind numele de Sfanta Inocenta.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X