Diverse

A făcut amor cu propria verișoară. Ce i-a făcut logodnica sa când a aflat VIDEO

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a șocat telespectatorii unei emisiuni, după ce a mărturisit că a făcut amor cu verișoara sa.

Billy este logodit și are împreună cu iubita sa un copil de două luni. Cu toate acestea, bărbatul susține că are îndoieli asupra faptului că relația lor va funcționa, după ce mai multe tentative de căsătorie au eșuat.

„Prima dată am mers la judecătorie pentru a ne obține certificatul de căsătorie, dar nu era nimeni acolo ca să ne semneze actul. Ne-au spus apoi că trebuie să mergem la primar, dar cel care trebuia să ne primească tocmai plecase pentru că își rupsese încheietura de la mână”, a mărturisit acesta.

Tânărul a început să vadă aceste eșecuri ca pe un semn că relația lor nu era menită să reușească. S-a dus la verișoara sa, cu care are o relație bună, pentru a-i spune ce are pe suflet.

„Am început să mă simt dezorientat, dar ea a încercat să-mi ridice moralul și am luat câteva gustări. Am început să flirtăm. Un minut mai târziu, ne dădeam unul altuia câte o gustare, iar într-o clipă, am început să facem sex în mașină”, a spus Billy, potrivit mirror.co.uk.

El a spus că a venit la emisiune tocmai pentru a-i mărturisi logodnicei sale acest lucru. Macenzy, iubita sa, a fost șocată să afle cele întâmplate. Când a auzit că verișoara logodnicului său era în culise, ea și-a ieșit din minți și s-a păruit cu aceasta, chiar în cadrul emisiunii!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X