Bizar

A devenit dependenta de mancare dupa ce sotul ei s-a sinucis. Insa, cand a ajuns la 150 de kilograme, a hotarat sa se transforme complet. A inceput sa isi faca cateo poza in fiecare zi timp de un an. Uite cum arata acum! E uluitor!

Dupa ce sotul ei s-a sinucis din cauza unei depresii cu care se lupta de ceva vreme, Justine McCabe s-a refugiat in mancare.

Mama a doi copii, femeia a inceput sa devina dependenta de mancare pana cand a ajuns la aproape 150 de kilograme. „Pot spune ca ajunsesem sa consum pana la 5 000 chiar 10 000 de calorii pe zi. De profesie hair stylist, Justine a marturisit ca era complet devastata dupa moartea sotul ei. „Nu mai voiam sa traiesc.”

Vaduva ajunsese sa consume cate cinci felii de pizza si aripioare la cina. Intr-o zi, insa, si-a facut o poza care a schimbat totul. Nu m-am recunoscut. Eram pamantie, grasa si fara vlaga. Asa ca, incepand din acea zi, am inceput sa imi fac cateun selfie in speranta ca ma voi analiza mai bine si imi va reveni bucuria de viata.

Si asa a facut. Intr-un an si ceva, a dat jos aproape 60 de kilograme. Fiecare schimbare a imortalizat-o intr-o poza. Facand poze in fiecare zi si comparandu-le cu cele de dinainte, mi-am dat seama ca imi doresc sa merg mai departe si sa vreau sa ajung persoana care se afla in interiorul meu.

McCabe s-a inscris si la o sala unde a gasit cea mai buna terapie. A lucrat cate sase zile pe saptamana in mod regulat. A facut spinning, hiking si a lucrat cu greutati mici. A avut si un online trainer. „Mi-am gasit respectul de sine si increderea”, a marturist femeia.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X