Diverse

A depasit timpul gratuit de parcare cu doua secunde, dar a avut un soc dupa o saptamana. Ce amenda a primit britanica

O britanica a avut parte de un soc dupa ce a primit o amenda usturatoare pentru ca a depasit timpul gratuit intr-o parcare.

Liz Tayor a primit acum un an o amenda de aproape 200 de euro dupa ce si-a parcat masina, timp de cateva secunde, intr-o parcare publica si gratuita. Parcarea functioneaza printr-un sistem automat, care filmeaza placutele cu numerele de inmatriculare ale masinilor, pentru a recunoaste numerele si a stabili daca au de plata dupa ce timpul gratuit expira.

Conform Metro, femeia s-a dus la cumparaturi, timp in care si-a lasat masina parcata in Castlegate Retail Park Car Park, dar a stat mai mult, cu cateva secunde in plus fata decat cele doua ore care erau gratuite. O saptamana mai tarziu, femeia a primit acasa o amenda pentru parcare. „Mi-au scris chiar ca daca o platesc in 14 zile, suma va fi mai mica de 85 de lire sterline. Am depasit cu doua secunde timpul prevazut in lege, care spune ca soferii au voie sa parcheze in aceste locuri intre 10 minute si 2 ore, ceea inseamna ca eu am depasit timpul cu doua secunde” a spus aceasta.

Liz a fost nevoita sa se prezinte la tribunal, dupa ce a ignorat amenda, iar acum trebuie sa plateasca suma de 185 de lire sterline (n.r. 205 euro). Insa, spune ca nu i se pare corecta decizia. „Am facut tot posibilul sa ies la timp din parcare, au depasi cu doua secunde, de unde stiu eu ca sistemul video si camerele lor functioneaza corect?”

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X