Vedete romanesti

A dat jos 40 de kilograme şi continuă să se transforme. Adina, soţia fotbalistului Alex Bourceanu: “Mai am de făcut 2 intervenţii”

a-dat-jos-40-de-kilograme-si-continua-sa-se-transforme-adina-sotia-fotbalistului-alex-bourceanu-mai-am-de-facut-2-interventii

În urmă cu un an, Adina Bourceanu (27 ani), soţia fotbalistului Alex Bourceanu a luat decizia de a slăbi, aşa că şi-a micşorat stomacul printr-o intervenţie chirurgicală.

În momentul de faţă, tânăra arată impecabil, fiind de nerecunoscut. Spre deosebire de alte femei care, şi după intervenţie, au trebuit să facă sacrificii, Adina a fost o norocoasă.

„Din păcate şi spre ruşinea mea, nu fac sport. Nu îmi place, deci la întrebarea cum mă menţin este un singur răspuns: fără nici cel mai mic efort. Regim nu ţin, am ţinut un regim postoperator o lună de zile, dar nu a fost pentru a slăbi, ci pentru că stomacul meu era tăiat şi nu aveam voie să mănânc nimic solid. Şi dacă faci o operaţie de ulcer probabil ai un regim similar. În rest nu am ţinut diete. Mănânc orice şi oricând, dar în cantităţi foarte mici pentru că atât îmi permite spaţiul din stomac”, ne-a declarat Adina, completând însă că, din cauza faptului că a dat jos 40 de kilograme, a fost nevoită să apeleze la serviciile medicului estetician.

„Mi-am făcut o mărire de sâni deoarece s-au micşorat mult, s-au lăsat şi mai rău ( decât erau după cele două naşteri), iar eu la capitolul ăsta am stat întotdeauna destul de bine. Deci faptul că s-au golit m-a determinat imediat să-I umplu. Am ales varianta mai mică din cele două recomandate de domnul doctor. Mai am de făcut minimum două intervenţii pentru excesul de piele. Din păcate am foarte multe vergeturi de la prima sarcină când m-am îngrăşat 30 kg, deci este aproape imposibil ca pielea mea să îşi revină fără bisturiu”, a mai spus soţia lui Bourceanu.


La nici un an de la intervenţie, Adina are mai multă încredere în ea, dar este de părere că nu şi-a schimbat deloc atitudinea, ci a rămas aceeaşi femeie modestă. „Cu siguranţă am mai multă încredere în mine acum, deşi nici înainte nu aveam probleme. Probabil că m-am schimbat, vreau să cred că în bine. Relaţia cu Alex este la fel. El îmi arăta şi înainte că mă iubeşte, îmi spunea că sunt frumoasă. Cu siguranţă este mai mulţumit de greutatea mea de acum, dar relaţia noastră este la fel”, ne-a mai declarat Adina.

În ciuda faptului că era mai plinuţă, iar celelalte soţii de fotbalişti, prietenele ei, erau mult mai slabe, Adina nu s-a simţit niciodată inferioară, mai mult, nici iubitele de fotbalişti nu au făcut-o niciodată să se simtă prost.

„Niciodată nu m-am simţit inferioară faţă de celelalte soţii ale colegilor lui Alex. Fetele sunt foarte drăguţe şi nu m-au făcut niciodată să mă simt prost în pielea mea, iar eu nu eram complexată. Nu eram nici mulţumită, dar nu aveam complexe. Doar când mergeam să îmi cumpăr haine aveam probleme şi mă enervam. Şi când trebuia să merg la vreo petrecere mă enervam mai tare că nu venea nimic bine pe mine.”, a mai spus tânăra. Cu toate că nu îi este dor de perioada în care nu se plăcea în totalitate, mama copiilor lui Alex Bourceanu a păstrat o amintire de pe vremea când hainele nu erau cele mai bune prietene ale ei. „Toate hainele le-am dat rudelor şi prietenelor mele. Le-am împărţit să nu se supere nimeni. Am păstrat doar un blug ¾ de când am fost cea mai grasă. Acum probabil că intru în jumătate din el”, a mai spus Adina Bourceanu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X