Vedete straine

A cheltuit 384.000 de euro ca să se transforme în Ken, dar una dintre operaţii l-a băgat în spital! Rodrigo Alves: „Infecţia poate să-mi cuprindă toată faţa”

A cheltuit 384.000 de euro ca să se transforme în Ken, dar una dintre operaţii l-a băgat în spital! Rodrigo Alves, în vârstă de 32 de ani, a ajuns pe mâna medicilor, după ce operaţia la nas i s-a infectat.

Rodrigo Alves a cheltuit timp de zece ani 384.000 de euro pe operaţii estetice, pentru a se transforma în sosia lui Ken, soţul lui Barbie.


De-a lungul anilor, bărbatul şi-a făcut 42 de operaţii estetice pentru a-şi îndeplini visul cel mare.

Din păcate, intervenţia estetică de remodelare a nasului a eşuat şi Alves a ajuns de urgenţă la spital, cu infecţie. Bărbatul a ajuns la spital cu noul nas necrozat, fiind nevoie de o nouă reconstrucţie.

„Mi-am făcut operaţie de reconstrucţie a nasului în urmă cu trei luni, însă se pare că noul cartilaj a fost respins de corpul meu. Este înspăimântător ceea ce mi se întâmplă şi abia aştept să mă întorc la Londra cât mai repede. Respiraţia mi s-a înrăutăţit, iar în ultimele trei zile nasul meu a fost complet blocat. O gaură oribilă a apărut, iar infecţia mi-a mâncat nasul şi am fost avertizat că dacă nu se opreştea îmi poate cuprinde întreaga faţă”, a declarat Rodrigo Alves pentru dailymail.co.uk.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X